es per tu el kit digital - clara callis

La subvenció del Kit Digital és per a tu?

Imagina’t que la subvenció del Kit Digital et regala un cotxe. El preu per una web són 2000  €. Quines opcions tens? Amb la suvenció pots:

  1. Comprar-te un cotxe nou. Si és un Dacia serà el cotxe sencer, si vols un Tesla et pagaran només una part.
  2. Pagar pel trajecte que faràs amb el cotxe. És a dir, definir on vols anar i començar a conduir: aconseguir clients amb una estratègia de màrketing sencera.
  3. Fer millores en el funcionament del cotxe per arribar més lluny amb menys gasolina. Per exemple, amb un gestor de clients o gestor de processos.

Aquí podràs veure si la subvenció et pot ajudar a fer un pas endavant en el nivell tecnològic de la teva empresa. Et presento tres possibles escenaris:

Nivell zero: Fas el primer pas

Si ara mateix no tens res, comença per una web. Que sigui la teva carta de presentació per algú que t’acaba de conèixer. Com a mínim rebrà la informació explicada amb les teves paraules, no amb el que interpreta la gent de tu amb el boca-orella.

Ara bé, no és totalment gratis. Pensa en el cotxe, fins i tot quan el tens parat estàs pagant l’impost de circulació, l’assegurança, el lloguer del parking i la ITV.

El kit digital inclou el manteniment del primer any. A partir del segon tindràs algunes despeses, com el hosting, que seria el lloguer del parking per a la teva web.

Nivell bàsic: Decideixes cap a on caminar

Quan condueixes el cotxe les despeses es disparen. Estàs pagant per gasolina, el canvi d’oli i els pneumàtics nous. De tant en tant cau algo gros com la junta de culata. 

Et pots passar hores donant voltes pel cinturó de ronda o conduir cap a un lloc concret, que igualment tindràs despeses. Per això és essencial tenir clar cap a on vas i que cada quilòmetre t’apropi al destí que vols. 

Estàs en aquest punt? Tens web i una xarxa social com Instagram. Estàs invertint cada mes i no veus resultats clars en forma de clients. En aquest cas demana el Kit Digital per Business Intelligence, tindràs una foto de la situació actual amb tots els números. Si ho ajuntes amb una estratègia de màrketing sencera, veuràs quin camí et portarà millors resultats (i millors clients!).

Nivell PRO: Cada acció està alineada amb el teu objectiu final

En aquest cas el cotxe compleix la seva funció: et transporta del punt A al B i el que volies era precisament arribar a B. A més, tens el cotxe adequat: si vols moure’t per la ciutat de manera fàcil tens un Mini. Per tenir espai per tota la família, les bicis i el gos: un gran monovolumen. O per ser sostenible i gaudir del luxe a la vegada, tens un Tesla. És a dir, tens una web amb un objectiu concret: ja sigui vendre un o molts productes, aconseguir el e-mail d’algú per a enviar-li la newsletter o posicionar-te com a referent en el teu sector.

Ara que la web està funcionant i et porta clients, m’oloro que vas de cul. En aquest cas, inverteix en millorar els teus processos. Que les feines monòtones es facin soles i tu et dediquis a allò més important i creatiu. Algunes solucions del Kit Digital són la gestió de clients (CRM), gestió de processos (ERP) i facturació automàtica.

Vols la subvenció del Kit Digital?

Reserva una entrevista amb mi o escriu-me a hola@claracallis.com. Digue’m què tens (web i/o xarxa social d’empresa). Veurem si té sentit o no demanar la subvenció i, en cas que sí, quina solució tecnològica és la ideal per a tu.

OJO! Que:

  • Aquesta subvenció està dirigida a autònoms i empreses: Els trams són de 2000, 6000 i 12000 € en funció del número de treballadors que tens.
  • No has de fer massa res, ni tan sols pagar! El Govern paga directament a l’agent digitalitzador un cop ha enviat l’informe que diu que la feina està feta.
  • Has de tenir 6 mesos d’antiguitat per demanar la subvenció, però et pots esperar per què hi ha un any per a fer la sol·licitud.

* Foto cedida per Raivis Razgals i editada per mi