Llibres a la pràctica

Acabo de llegir Esencialismo: logra el máximo de resultados con el mínimo de esfuerzos, de l’autor Greg McKeown.

He entès que no ho puc tenir tot, vull triar menys coses (les essencials) i fer-les millor. El problema és que no m’acabo de decidir, trobo que tot el que faig és important, per això ho faig, no?

Vull portar a la pràctica el guió del llibre i ho vull fer amb un grup que tingui les mateixes inquietuds que jo. T’hi afegeixes? Et pots inscriure aquí:

[wpforms id=”69″ title=”false”]

En grup ens farem pressió uns als altres i evitarem arrossegar-nos per les urgències del dia a dia.

Lo essencial és diferent per a cadascú, però el procés és similar, requereix:

  • Temps per explorar què és essencial i què no
  • Valentia per dir que no i eliminar allò trivial
  • Centrar-nos en executar lo vital amb el mínim esforç.

El mateix autor planteja un repte diari per cada capítol. Això no em dona temps per a pair tota la informació i utilitzar-la. Farem el mateix guió, però amb dos capítols per setmana.

Com funcionarà?

Comencem el proper dilluns 15 de novembre. Cada setmana llegirem dos capítols del llibre. Cada capítol tindrà un repte a seguir. Ho farem a través d’un grup de whatsapp i, qui no segueixi haurà de marxar.

Com saber si és per tu? El primer capítol el pots descarregar d’Amazon de forma gratuïta. Pensa si t’interessa llegir el llibre i si vols seguir els passos sol o acompanyat d’un grup que també estigui fart d’anar de cul.

Quin preu té? 9,49 €, el preu del llibre digital. Si ho compres a través de l’enllaç m’emportaré una petita comissió.

Quina durada té? 10 setmanes. Són 21 capítols, el primer és una introducció i ja el pots llegir avui. Ja ho sé, hi ha nadal pel mig i podríem esperar a l’1 de gener, però com que mai és un bon moment prefereixo començar ja. Acabarem a principis de gener, a punt per uns propòsits d’any nou havent destriat lo essencial de lo descartable.

Què s’ha de fer? Inscriure’t aquí, comprar el llibre i llegir el primer capítol.

Fins quan em puc apuntar? Tens temps fins dijous 11 de novembre. Després tancaré el grup i ens posarem a treballar en com fer menys però millor. Serà un grup reduït ja que busco resultats i no atabalar-me. El primer que s’apunti serà el primer a tenir plaça.

Et pots inscriure aquí:

[wpforms id=”69″ title=”false”]