No trobo temps ni sota les pedres. Què faig?

Em nego a seguir anant de cul tot el dia. A sentir-me culpable per no dedicar més temps a la família, la parella, la casa, fer exercici, menjar bé, passar-ho bé, els amics i tot menys la feina, que estic a l’atur. Tinc 40 hores més que la majoria de gent i tot i així em falta temps!

Què ha de passar per arribar a tot?

Ho vull fer tot per què tot és important

Si sóc sincera, dic que no tinc temps amb un punt d’orgull. Dec ser important: tothom em necessita. Però pensant-ho bé, aquest tothom m’està marcant l’agenda i jo no dic res, tinc feina corrent a la roda del hàmster.

Malabarismes per fer-ho tot sense prioritzar. clara callis
Fins quan aguantaré?

Que trist! Puc acusar els caps, els clients i el Govern, però no hi tinc algo a dir jo també?

No tenir temps s’ha convertit en lo normal i, fins i tot, està ben vist. Les estadístiques ho diuen clar: no som productius. Només sabem escalfar cadira amb reunions, e-mails, trucades, apagant focs i perseguint lo urgent, quan ens hauríem de centrar en lo important. A la llarga acabem fets pols i sense uns resultats que valguin la pena.

Però què ha de passar per arribar a tot?

Al final no es pot arribar a tot

És senzill: no es pot. La única manera d’arribar al final del dia satisfets és prioritzant: decidint què NO farem i dedicar-nos a allò essencial. Però com?

Està molt ben explicat al llibre Esencialismo: logra el máximo de resultados con el mínimo de esfuerzos, de l’autor Greg McKeown.

Això no ho sé fer però és més viable que les anteriors images

La qüestió és, què decideixo tirar endavant i què descarto? Vull seguir el llibre pas a pas per descobrir-ho, per aprendre a eliminar lo irrellevant i llançar-me al que és essencial. Per assegurar l’èxit busco la pressió de grup per seguir endavant.

T’apuntes?

Estic buscant un petit grup que vulgui portar a la pràctica els consells del llibre. Avançarem dos capítols per setmana, cadascun amb un repte a seguir.

Si estàs fart de córrer atabalat deixa espai per allò realment important. Si vols saber la teoria, llegeix el llibre. Si vols portar-ho a la pràctica inscriu-te i ho farem junts. Tens temps fins dijous 11 de novembre.

Clica aquí per a més informació o inscriu-te enviant-me un e-mail a hola@claracallis.com. Fins aviat!

Si compres el llibre tindré una petita comissió. Les imatges són creades per mi.