Repte essencialístic per fer menys però millor

Acabo de llegir Esencialismo: logra el máximo de resultados con el mínimo de esfuerzos, de l’autor Greg McKeown.

He entès que no ho puc tenir tot, vull triar menys coses (les essencials) i fer-les millor. El problema és que no m’acabo de decidir, trobo que tot el que faig és important, per això ho faig, no?

Vull portar a la pràctica el guió del llibre i sola em conec i al cap d’uns dies perdré la motivació. Per això vull fer un petit grup amb les mateixes inquietuds que jo.

T’hi apuntes? Escriu-me un e-mail a hola@claracallis.com i t’enviaré la informació.

La teoria la llegirem. Portar-ho a la pràctica requereix compromís. Allò essencial serà diferent per cadascú, el que coincidirà serà el procés per arribar-hi. Requereix:

  • Temps per explorar què és essencial i què no
  • Valentia per dir que no i eliminar allò trivial
  • Centrar-nos en executar lo vital amb el mínim esforç.

El mateix autor planteja un repte diari per cada capítol. Això no dona temps per a pair tota la informació i aplicar-la. Farem el mateix guió, però amb dos capítols per setmana.

Com funcionarà?

Comencem el proper dilluns 15 de novembre. Cada setmana llegirem dos capítols del llibre. Cada capítol tindrà un repte a seguir. Ho farem a través d’un grup de whatsapp i, qui no segueixi haurà de marxar (per això de fer pressió per seguir fins al final i tal).

Com saber si és per tu? El primer capítol el pots descarregar d’Amazon de forma gratuïta. Pensa si t’interessa llegir el llibre i si vols seguir els passos sol o acompanyat d’un grup que també estigui fart d’anar de cul.

Quin preu té? 3,79 €, el preu del llibre digital (a 8 de novembre valia 9,49 no sé per què ha canviat). Si ho compres a través de l’enllaç m’emportaré una petita comissió.

Quina durada té? 11 setmanes. Són 21 capítols, el primer és una introducció i ja el pots llegir avui. Ja ho sé, hi ha nadal pel mig i podríem esperar a l’1 de gener, però com que mai és un bon moment prefereixo començar ja. Acabarem a principis de gener, a punt per uns propòsits d’any nou havent destriat lo essencial de lo descartable.

Fins quan et pots apuntar? Tens temps fins dijous 11 de novembre. Després tancaré el grup i ens posarem a treballar en com fer menys de tot i més de poc. Serà un grup reduït ja que busco resultats i no atabalar-me. El primer que s’apunti serà el primer a tenir plaça.

T’interessa?

  1. Escriu un e-mail a hola@claracallis.com dient que vols participar i el teu telèfon
  2. Compra el llibre digital per Amazon *
  3. Descarrega’t la app Kindle per llegir el llibre des del mòbil amb comoditat.
  4. Llegeix el primer capítol
  5. Dilluns 15 de novembre t’afegiré al grup de Whatsapp i començarem!
* Si compres per l'enllaç tindré una petita comissió. Si prefereixes el llibre en anglès el pots trobar en paper o digital aquí.